Slide background

Boy Kollée Weert

De Celestijnse Belofte van James Redfield

Korte inhoud van het boek:

celestijnse belofteDe roman de Celestijnse belofte beschrijft de zoektocht naar een manuscript dat diep in het regenwoud van Peru ligt te wachten op ontdekking.
Onmiskenbaar bevat het manuscript een schat aan wijsheid, maar er zijn mensen die verspreiding van deze kennis willen tegenhouden.
De hoofdpersoon wordt in zijn zoektocht dan ook tegengewerkt door vertegenwoordigers van het gezag, die afbrokkeling van de macht vrezen wanneer de inzichten uit het geschrift zouden worden ontsluierd.

Ondanks het steeds weer dreigende gevaar wordt de zoektocht voortgezet en geeft het manuscript zijn uitzonderlijke geheimen één voor één prijs - aan de hoofdpersoon maar ook aan de lezer.

De Celestijnse belofte geeft inzicht in de waarde van het toeval en in de cruciale veranderingen die de mensheid te wachten staan. Auteur James Redfield geeft blijk van groot psychologisch inzicht en verbindt dat op unieke wijze met de eeuwenoude mystieke traditie.

Zo ontsluiert de roman De Celestijnse belofte de ideeën die op dit moment de wereld in verandering brengen. Het is een betoverende avonturenroman waarin de lezer met eeuwenoude wijsheid en spirituele ervaringen op een herkenbare en persoonlijke manier in contact wordt gebracht.

Vervolg vind je hier