Slide background

Boy Kollée Weert

Helende reis

De helende reis is een doeltreffende manier om ziekten en innerlijke conflicten op te lossen.

Het is een methode om in een kort en intensief therapeutisch proces direct naar de kern van het probleem te gaan en daar een verbetering of blijvende genezing te bewerkstelligen. Dit proces is ontwikkeld door Brandon Bays, die zichzelf in 1992 heeft genezen van een levensbedreigende ziekte. De Helende Reis is een krachtig en effectief genezingssysteem. Deze bijzondere therapie pakt de onderliggende oorzaken aan van een ziekte of klacht en werkt daarom uiterst bevredigend.

Er wordt veel onderzoek naar deze vorm van heling gedaan. Nog lang niet alle aspecten van deze techniek zijn wetenschappelijk aangetoond maar het werkt wel. Hopelijk zal deze betrekkelijk milde vorm van therapie steeds meer een vaste plaats krijgen.

Hoe werkt het?

De Helende Reis neemt je mee d.m.v. een geleide meditatie naar diepe lagen in jezelf waarbij je in het verleden opgeslagen negatieve ervaringen op een nieuwe manier onder ogen kunt zien.

Negatieve ervaringen kunnen al heel vroeg in je jeugd ontstaan zijn en hebben soms grote consequenties  op de manier waarop het lichaam met energie omgaat. Er ontstaan blokkades.

Deze blokkades belemmeren de vrije energiestroom in je lichaam wat leidt tot:

  • ondermijning van de vitale functies, de weerbaarheid en de zelf-genezende kracht van je lichaam waardoor ziektes of klachtenpatronen ontstaan die vaak slecht te genezen zijn,
  • innerlijke spanning, een gevoel van onvrijheid en verlies van energie, vermindering van de effectiviteit van je gedrag en de kwaliteit van je relaties,
  • belemmering van je zelf-ontplooiing.

Journey Therapie is er op gericht je lichamelijke, emotionele en geestelijke blokkades op te sporen en van binnenuit blijvend op te lossen:

  • Je ervaart je blokkade(s) en wordt je bewust van het moment van ontstaan;
  • Je doorleeft één voor één alle emoties opgeslagen in je blokkade(s) en ervaart je vrije levensbron;
    Vanuit je levensbron transformeer je je onverwerkte ervaringen tot heilzame ervaringen en creëer je nieuwe, heilzame overtuigingen over jezelf en je leven;
  • Je start hiermee een innerlijk helingsproces dat zich onbewust zal voortzetten tot het is afgerond;
  • Je levensenergie gaat vrijer stromen wat positief doorwerkt in alle facetten van je leven.

Hier meer info.