Sponsormail

Boy Kollée loopt voor het KWF
en het Toon Hermans Huis Weert
naar de top van de Mont Ventoux.


ventoux2

Waarom deze mail

Met enige aarzeling stuur ik je deze mail, want geven is voor mij makkelijker dan geld vragen. Echter als het om zo'n goed doel gaat als het KWF en het Toon Hermans Huis Weert kan ik het voor mezelf verantwoorden je eenmalig te vragen mij te sponsoren voor het lopen naar de top van de Mt. Ventoux.

Ik doe mee met het eigen team van het THHW onder de naam Toons Toppers.

Dus als je deze goede doelen een warm hart toedraagt en mijn initiatief wilt ondersteunen, vraag ik je mij te sponsoren.


Met deze link kun je me sponsoren


Ieder bedrag is welkom, 60% van je gift gaat naar het KWF en 40% naar het THHW.

Bij voorbaat hartelijk dank.


finish2017

Aankomst van de Toons Toppers op de Mt. Ventoux in 2017


Mijn motivatie

Iedereen kent in zijn of haar omgeving wel iemand die met de ziekte kanker in aanraking is gekomen. Kankeronderzoek heeft de genezingskans de laatste jaren een enorme boost gegeven. Daarom blijft iedere bijdrage aan dit onderzoek welkom.

Het KWF speelt een essentiële rol in het kankeronderzoek in Nederland en verdient het om gesteund te worden.

Daarom steun ik dit initiatief van harte. Bovendien is deze loop voor mij precies het juiste doel om intensief te trainen. Graag ga ik de uitdaging aan om de grote en winderige berg te beklimmen.

Klik hier en steun mijn initiatief


Wil je meer info over mij bezoek dan mijn website


Stichting Mont Ventoux en Groot verzet tegen kanker

logo%20TT-175

De stichting Mont Ventoux is opgericht in 2007. De Toons Toppers van het Toon Hermans Huis Weert doen dit jaar voor de zesde keer mee.

De verbondenheid in het leven met en strijden tegen kanker is de belangrijkste waarde van de Stichting Mont Ventoux. Trots zijn wij op de prestatie die deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen elk jaar weer leveren. Want door samen verantwoordelijkheid te nemen, zijn wij in staat de Mont Ventoux te bedwingen en een substantiële bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker.

logo-participant

Wij zien de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch de strijd tegen kanker weergeeft. We zijn één grote familie! Dit komt tot uiting in de enorme betrokkenheid die deelnemers onderling met elkaar hebben, maar ook de vrijwilligers en de organisatie voelen zich zeer verbonden met het geheel. Die grote betrokkenheid heeft ook op lokaal niveau zijn uitwerking. We hebben namelijk ook oog voor lokale initiatieven gerelateerd aan de ziekte.


Dit is een eenmalige mail en je mailadres zal niet hergebruikt worden