Dank voor jouw bijdrage

Boy liep voor het KWF
en het Toon Hermans Huis Weert
naar de top van de Mont Ventoux


ventoux01

Beste sponsoren

aankomst-boy

Het is gelukt, afgelopen week liep ik voor het KWF en het Toon Hermanshuis Weert de Mont Ventoux in Zuid Frankrijk, de reus van de Provence.

Mijn doelen zijn gehaald:

Opbrengst

Het bedrag dat ik tot nu toe *) inzamelde is € 1.830,- (geweldig!). Het totaal van het team waar ik mee liep: de 'Toons Toppers’ € 29.542,- en het voorlopige eindbedrag van alle teams van de 'stichting Grootverzet tegen kanker' samen € 549.873,-. *) Doneren kan nog tot 1 okt. 2018 !

Onvergetelijke ervaring

aankomst-boy

Iedereen die mij steunde met een donatie wil ik nogmaals van harte bedanken.

Het was voor mij een onvergetelijke ervaring; de 6 mndn training, de tocht zelf maar zeker ook de week samen met een groep prachtige mensen die allemaal direct of indirect te maken hebben met deze vreselijke ziekte.

Gegevens:

De loopafstand van Sault naar de top van de Mont Ventoux is 26 km. het gemiddelde stijgingspercentage 7,5% het hoogteverschil is 1.576 mtr.

De eerste 20 km. waren met onze training goed te doen, echter, het venijn zit ook hier in de staart want de laatste 6 km. naar de top gaan echt fors omhoog.


Verantwoording

Het opgehaalde sponsorgeld wordt o.a. gebruikt voor een onderzoek van Prof. Dr. Kaspers (VU A.dam) naar een nieuwe techniek om hersen(stam)kanker beter behandelaar te maken en naar Dr. van der Horst (AMC A.dam) voor maagbestraling op maat.